gear loader
View image from Ανώτατη διάκρηση έργου μας στον Διαγωνισμό TDC

Ανώτατη διάκρηση έργου μας στον Διαγωνισμό TDC

Είμαστε περισσότερο από υπερήφανοι που μοιραζόμαστε τα νέα. Ο νέος ιστότοπος της Parachute Fonts που υλοποιήθηκε από την εταιρεία μας απέσπασε το Πιστοποιητικό Τυπογραφικής Αριστείας του TDC.

Ανώτατη διάκρηση έργου μας στον Διαγωνισμό TDC

View image from Διαδικτυακή δημοσίευση έργου μας στο Communication Arts

Διαδικτυακή δημοσίευση έργου μας στο Communication Arts

O νέος ιστότοπος της εταιρείας Parachute δίνει μια νέα ματιά σε μια κλασική τυπογραφική υπόθεση. Μέσα από τις σύγχρονες τεχνολογίες που ενσωματώθηκαν στον ιστότοπο από την εταιρεία μας ο χρήστης έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει σε μεγάλο βαθμό γραμματοσειρές της εταιρείας Parachute σε ένα περιβάλλον ανάλογο των σχεδιαστικών εφαρμογών που χρησιμοποιεί ένας σχεδιαστής.

Διαδικτυακή δημοσίευση έργου μας στο Communication Arts

View image from 100% Hotel Show 2021

100% Hotel Show 2021

Μετά από δύο χρόνια, το 100% Hotel Show άνοιξε ξανά τις πόρτες του, και υποδέχτηκε εκατοντάδες επαγγελματίες του Ξενοδοχειακού και Αρχιτεκτονικού κλάδου, δίνοντας το έναυσμα για τη νέα πραγματικότητα της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

100% Hotel Show 2021

View image from Dimoleon Η επόμενη ημέρα

Dimoleon Η επόμενη ημέρα

Φανταστείτε να μπορείτε ... να ταξιδέψει με τη βοήθεια ενός έξυπνου πράκτορα να κοιτάξετε την κάμερα του τηλεφώνου σας και να αποκτήσετε χρήσιμες A.R. πληροφορίες για μακρινές τοποθεσίες και όταν γυρίσετε σπίτι να μπορείτε να δείτε τις αναμνήσεις σας.

Dimoleon Η επόμενη ημέρα

View image from Dimoleon.gr

Dimoleon.gr

H S O F A R συμμετέχει στο καινοτόμο έργο ΔΗΜΟΛΕΩΝ. Το έργο ΔΗΜΟΛΕΩΝ περιστρέφεται γύρω από την ανάπτυξη ενός διαδραστικού συστήματος οπτικοποίησης, το οποίο στηρίζεται σε τεχνολογίες Επαυξημένης Πραγματικότητας – ΕΠ (Augmented Reality – AR) και την ενοποίησή τους με εφαρμογές εναλλακτικού τουρισμού.

Dimoleon.gr

View image from Homefitness awards 2020

Homefitness awards 2020

To Home Fitness, ένας ιστότοπος που σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε, έλαβε πρόσφατα δύο διακρίσεις στα πανελλήνια Fitness Awards 2020

Homefitness awards 2020

View image from Best of 2020

Best of 2020

Η S O F A R σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη σας το 2020, παρουσιάζοντας τρία από τα έργα που ξεχώρισαν την περασμένη χρονιά.

Best of 2020

View image from Ερευνητικό Πρόγραμμα CR-Play

Ερευνητικό Πρόγραμμα
CR-Play

Η S O F A R στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος CR-Play συμμετείχε ως μια από τις εταιρείες που αξιολόγησαν σε διάφορα στάδια τις καινοτόμες τεχνολογίες που υλοποιήθηκαν στα πλαίσια του ερευνητικού προγράμματος

Ερευνητικό Πρόγραμμα CR-Play

View image from Χωρο-ευαίσθητο φορητό παιχνίδι στα Τζουμέρκα

Χωρο-ευαίσθητο φορητό
παιχνίδι στα Τζουμέρκα

Η εταιρεία SOFAR οργάνωσε και πραγματοποίησε με επιτυχία την διεξαγωγή ενός χωρο-ευαίσθητου φορητού παιχνιδιού στο εθνικό πάρκο Τζουμέρκων.

Χωρο-ευαίσθητο φορητό παιχνίδι στα Τζουμέρκα

View image from Διεθνής επιστημονική δημοσίευση για το EcoZante

Διεθνής επιστημονική δημοσίευση
για το EcoZante

Το διεθνές επιστημονικό περιοδικό IJRES δημοσιεύεσαι τα πορίσματα έρευνας που διεξήχθη από την εταιρείας μας, σε θέματα που αφορούν της διαδικτυακή προώθηση προϊόντων εναλλακτικού τουρισμού.

Διεθνής επιστημονική δημοσίευση για το EcoZante

View image from Χώρο-ευαίσθητα φορητά παιχνίδια

Χώρο-ευαίσθητα
φορητά παιχνίδια

H SOFAR, τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ενεργά στην έρευνα και ανάπτυξη χωρο-εύσθητων φορητών παιχνιδιών.

Χώρο-ευαίσθητα φορητά παιχνίδια

View image from Λογισμικό από Ράφτη ή από μπουτίκ;

Λογισμικό από Ράφτη
ή από μπουτίκ;

Πόσες φορές τι μέρα θέλετε να σπάσετε τον υπολογιστή; Μήπως θα νιώθατε καλύτερα αν μπορούσατε να πείσετε τον υπολογιστή να συμπεριφερθεί όπως ΕΣΥΣ επιθυμείτε;

Λογισμικό από Ράφτη ή από μπουτίκ;

View image from Πόσο ζυγίζει ένα website?

Πόσο ζυγίζει
ένα website?

Αν σας έλεγαν ότι μια καρέκλα επαγγελματικής χρήσης κοστίζει 10.000€, σίγουρα θα σας προκαλούσε κάποια έκπληξη και ας μην είστε επιπλοποιός. Αν τώρα ακούγατε ότι ένα απλό website κοστίζει κοστίζει 10.000€ πως θα αισθανόσασταν;

Πόσο ζυγίζει ένα website?